Melyiket válasszam? Tablet, vagy az összes Szent Johanna gimi könyv?
Figyelt kérdés
Nemrég volt születésnapom, és szüleim azt mondták, hogy válasszak. Vagy kapok egy 20.000 Forintos tabletet, vagy a körülbelül ugyanennyi értékű Szent Johanna gimi könyvsorozatot. Mindkettőnek hihetetlenül örülnék, éppen ezért nem tudok választani. Az SZJG a kedvenc könyvem, imádom, egész nap tudnám olvasni, de a tablettel is ellennék az biztos. Az eszem a tabletet akarja, de a szívem pedig a könyvet. Segítsetek, melyik legyen?2013. márc. 4. 18:36
11/14 anonim válasza:
Szerintem a könyvet. Semmi nem fogható (még egy elektromos kütyü sem)az új könyv csodás illatához! :)
12/14 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz és még nem vetted meg akkor én a könyvre szavazok!! :)
13/14 anonim válasza:
KÖNYVEEET jobban megéri, minthogy tabletet veszel 50.60 ezerért!
14/14 anonim válasza:
Könyv!!
Nekem van egy olcsó tabletem, de sosem használom. :) Nem akarom leszólni, de komolyan sz@rt sem ér!
Meg nem jó érzés azon olvasni könyvet, nincs meg a hangulata, és fárasztó...
+ nem is legális, undorító dolog ezt csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!