Melyiket válasszam? Tablet, vagy az összes Szent Johanna
gimi könyv?
Figyelt kérdés
Nemrég volt születésnapom, és szüleim azt mondták, hogy válasszak. Vagy kapok egy 20.000 Forintos tabletet, vagy a körülbelül ugyanennyi értékű Szent Johanna gimi könyvsorozatot. Mindkettőnek hihetetlenül örülnék, éppen ezért nem tudok választani. Az SZJG a kedvenc könyvem, imádom, egész nap tudnám olvasni, de a tablettel is ellennék az biztos. Az eszem a tabletet akarja, de a szívem pedig a könyvet. Segítsetek, melyik legyen?
Tablet. A konyveket pedig letoltod az internetrol es olvasod a tableten.
En is igy csinaltam es nem bantam meg :)
2013. márc. 4. 21:11
3/14 bogcsika22 válasza:
en inkabb a konyvet vennem meg.
2013. márc. 6. 09:09
4/14 A kérdező kommentje:
De olvastam, hogy 40-50ezer Ft alatt nem érdemes tabletet venni, mert rossz kis madeinchina gyártmány. Én is olvasnám tabletről, de úgy valahogy nem az igazi, hogy nincs a kezemben.:) Nem tudom melyik legyen.:/
2013. márc. 6. 12:58
5/14 anonim válasza:
Én a könyvet választanám, mert tényleg nem érdemes 40000 ft alatt venni tabletet állítólag. Ez az egyik, a másik, ha mész április 6-án a PeCsa-ba, akkor ott tudok majd őket dedikáltatni. Úgyhogy, természetesen a könyvsorozatot válaszd. :) Remélem, segítettem.
2013. márc. 6. 16:32
6/14 anonim válasza:
Hát, mint SzJG. fan a könyvet ajánlom.Nem bánod meg, függő leszel, a Tabletre meg majd lesz a karácsony, vagy a bizi... De mondjuk 20.000 Ft-ért nem adnak oan jó tableteket.. De én ezt ajánlom (ez jobb ötlet):
Tablet, a könyveket meg időnként, részenként, mondjuk névnapon, aztán 2-t szülinapon, majd 3-t karikor úgy érdemesebb. Egyszerre nem jó.. Úgy jobb mert izgibb :)
2013. márc. 6. 17:06
7/14 anonim válasza:
Könyv!
2013. márc. 6. 19:06
8/14 anonim válasza:
ne nagyon kérjél 20 ezer forintos tabletet... szart se ér... úgy fog lagolni meg minden nagyon lassú lesz ..:\ majd később kapsz drágábbat
minden képpen a könyv !!:))))
2013. márc. 7. 09:22
9/14 anonim válasza:
mint SzJGer, én az egész sorozat mellett döntenék. sokkal jobb a kezedben fogni a könyvet, és érezni az illatát, mint ebook-ként letölteni. viszont, ha mégis a tabletet szeretnéd, és az valóban jó minőségű (árától függően) kölcsönözd ki egy könyvtárból az SzJG-t. :)
2013. márc. 7. 20:38
10/14 anonim válasza:
Szerintem is könyv. Tényleg nem érdemes 20ezres tabletet venni.
Ráadásul az SzJG-t nem lehet letölteni, szerzői jogok védik, legálisan nincs meg a neten, és amúgy is figyelnek, hogy ne legyenek letölthető SzJG könyvek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!