Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hova dugjam a naplóimat? 13/L...

Hova dugjam a naplóimat? 13/L (lent)

Figyelt kérdés
Már van 4 naplóm,mert viszonylag régóta írom.Egyszer az anyám beleolvasott az egyikbe,ráadásul azt amit olvasott elmondta másnak,és pont annak akinek leginkább nem kellett volna tudnia...Szóval ebből nagy probléma lett.Nappal magammal szoktam vinni,este meg a párnák alá teszem.De ha lesz mondjuk idővel 8 füzet akkor már nem csinálhatom,mert nem tudnék tőle aludni.

2013. márc. 3. 20:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ajándéktasakok, amiket a szekrény tetején tárolsz?:)
2013. márc. 3. 20:38
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi a normális tippeket,valamelyiket kipróbálom.

9.-esnek:És miért is ha szabad tudnom?

2013. márc. 3. 20:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Ja,és a 3.-asnak:A napjaim fő történesei vannak benne,a gondolataim,érzéseim dolgokról.Fontos dolgokat ami papírból vagy ilyesmiből van azt bele szoktam ragasztani.Meg olyanok hogy ha valaki mondott nekem valamit,ami valamiért fontos akkor az is benne van.
2013. márc. 3. 20:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Írd rovásírással, úgy talán nem tudják elolvasni. A füzeteket meg a számítógép házába is eldughatod, hátha ott nem nézik. Már, ha nem laptopról nyomatod...
2013. márc. 3. 21:35
 15/15 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsit későn írok és nem is olvastam el az összest választ de rakj rá lakatot:3 Enyémen is van, anya megtaláta de nem tudta kinyitni^^
2013. márc. 7. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!