Könnyű a pénzlevétel pénzautomatából?
Figyelt kérdés
Egyszer régebben már megmutatták, akkor egyszerűnek tűnt, de nem tudom, hogy megtudnám-e egyedül csinálni, de az az igazság, hogy nem is volt még rá szükségem. 20 éves vagyok, és még nem dolgoztam eddig, azért kérdem. Azt mondták nem kell hozzá túl nagy ész, csak attól félek, hogy ha hirtelen muszáj lenne, és nem lenne velem senki, akkor elszerencsétlenkednék vele egy darabig :) Csak kicsit ciki, hogy ilyen primitívnek tűnő dolgokat sem tudok zökkenőmentesem megoldani. Azt is hallottam, hogy az automaták között is lehet kis eltérés, hogy mást írnak ki meg ilyenek.2013. márc. 3. 10:28
1/3 szántóvető válasza:
kártyával non-stop tudsz pénzt felvenni.ha zárás után mész és bent van az épületben az automata akkor a kapunyitó leolvasójában végighúzod a kártyát és nyílik az ajtó.Az automatán bedugod a kártyát,ütöd a pin-kódot és beütöd az összeget.elkezd sípolni,először a kártyát tudod kivenni utána a pénzt.van magyar menü is ,lehet több dolgot csinálni pl. telefonra tölteni.maga a pénzfelvétel megvan 1-2 perc alatt.
2/3 A kérdező kommentje:
csak nehogy véletlenül valamit megkárosítsak és még be is börtönözzenek :)
2013. márc. 3. 10:38
3/3 Olga néni válasza:
Nem tudsz semmit megkárosítani, hacsak nem baltával mész neki az automatának, de azt levideózzák. Elég biztonságos a dolog, csak ne hagyd benne a kártyádat (egy idő után benyeli, tehát még ez is biztonságos, ha nincs a közelben valaki, aki azonnal kiszedi utánad)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!