Bírod a negatív kritikát?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 22:00
2/8 anonim válasza:
Igen, kivéve a mocskolódó, értelmetlen kritikát. azon felhúzom magam. Bár az nem is kritika, inkább szimpla fröcskölődés, mellesleg dugig van vele ez az oldal:/
3/8 anonim válasza:
alap manapság már muszály bírni jobban jár az ember:) én szeretem ha kritizálnak mert legalább öszinték... de ha kritizálnak és nem mocsokolodnak nem mind1... ha mocskolodásrol van szó akkor meg beoltom és kész:D
4/8 anonim válasza:
az a baj,hogy nem bírom,de jól leplezem:D
6/8 anonim válasza:
én jól bírom. főleg ha mocskolódás, arra ügyet se hányok. :) ha viszont van benne igazság, az kicsit bánt, de nem mutatom ki.
7/8 anonim válasza:
Csak ha számomra fontos embertől hallom.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem épp normális aki szereti a negatív véleményt magáról.Vagy csupán nihilista,önutáló. Én viszont kényszeres megfelelési kényszerben örlődök,mindig a maximumra törekszem, mert régen értek kritikák,ami miatt lelki beteggé váltam egy életre.De szerencsére olyan kritikák voltak,aminek okán tudtam változtatni,és azóta rengetegen elismertek,és sokkal jobban érzem magam.De ettől még egy lelki rocs vagyok örökre. Építő kritika jó,nagyon is,ha megfelelő stílusban, korrekt hozzáálással van előadva!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!