Mi a véleményetek Miley cyrus-ról?
Figyelt kérdés
sztem tiszta nagy képű lett és durva azért miket csinál. az úgynevezett "jókislány". csak kiváncsi vagyok hogy ezt nem csak én vettem-e észre.(Pedig régen szerettem)2009. szept. 11. 21:54
11/15 A kérdező kommentje:
hát ja persze vannak nagy gyerekek
2009. szept. 13. 19:12
12/15 anonim 

válasza:

Én 13 éves vagyok és nagyon szeretem. Nem érdekel, a szüleim is azt mondják, hogy kicsiknek való a Hannah Montana és én is tudom. Am nem hiszem el ami benne van, és nemtom mér tetszik, de mindig megnézem, és nagyon jó. A zenéjét is szeretem kedvenc számom: Party in the USA. Van róla oldalam ha akarjátok megnézhetitek: www.h-annah.lapunk.hu Mostanában már nem szeretem annyira mint régebben a sok botránya miatt.
13/15 anonim 

válasza:

felkapott, megcsinált sztár... malacpofája van, plasztikázott ocsmányság és felőlem mehet a pokolba.
14/15 anonim 

válasza:

Annyi hasznot hozott nekem, hogy nem okozott különösebb fejtörést, mit vegyek a húgomnak karácsonyra: megkapta az egyik rettenetes szagú parfümnek csúfolt löttyét. Nagy volt az öröm.
15/15 anonim válasza:
Sztem klassz,mert:
én sem ilyen leszek 5 év múlva. Gyrekként ismertük meg, és a szemünk láttára nőtt fel.
NEKEM így jobban tetszik, már nem nyál a zenéje, mint a hannah montana, már a nagyobbaknak énekel. Ilyen ő valójában, amit a "Hannah Montana" mutatott, az a sok producer, meg miafebék ötlete volt.
Tudom, mivel én is színésznő akarok lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!