Mi a véleményetek Miley cyrus-ról?
Figyelt kérdés
sztem tiszta nagy képű lett és durva azért miket csinál. az úgynevezett "jókislány". csak kiváncsi vagyok hogy ezt nem csak én vettem-e észre.(Pedig régen szerettem)2009. szept. 11. 21:54
1/15 anonim 

válasza:

eGY SZÁMA TETSZIK EGYÉBKÉNT LESZAROM MAGASRÓL:)UNCSI MÁR...
3/15 anonim 

válasza:

Kis senki, nulla tehetséggel, akit felkapott egy tévécsatorna, tipikus "sztár". Amint leveszik a műsorról, a kutyát se fogja érdekelni.
4/15 anonim 

válasza:

Rohadt irritáló:S Buta feje van és null tehetsége.
5/15 anonim 

válasza:

Béna, 12 egy tucat gagyi zene, a lánynak meg idióta feje van. a hanna sorozat is valami szánalom. 12 éves kislányoknak gyártották az egészet, 2 nyárra.
7/15 A kérdező kommentje:
Figyi! Ez egyáltalán nem igaz a hogy a 12 éveseknek gyártják! Csak mert én annyi vagyok és tudok a neten olvasni és nem csak azt látom hogy mien a sorozatban. Szóval azt olvasni nem tudó , azt se tudják mi a net gyerekeknek gyártják mert ők nem olvassák miket csinál a sorozaton kívül .Szóval kb 8-9 éveseknek tudják csak beadni! Nekünk már nem !
2009. szept. 12. 10:58
8/15 A kérdező kommentje:
Ja egyébként tökre igazatok van
2009. szept. 12. 10:59
9/15 anonim 

válasza:

kis kurv@, aki pénzben fürdik, mert játsza az eszét. 8.-as vagyok és vannak olyan osztálytársaim, akik nézik a sorozatot, meg mondogatják, hogy milyen jó lenne, stb...
egy jó száma van. a see you again.
10/15 anonim 

válasza:

Nehogy azt hidd, hogy "nektek" nem tudják beadni. Nálad idősebbek is rajonganak sajnos ezért a szennyért. örülök, hogy kivered a fejedből ezt, ezentúl hallgass normális zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!