Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik csillagjegyhez tartozik...

Melyik csillagjegyhez tartozik szeptember 23?

Figyelt kérdés
A kisfiam ezen a napon szuletett, és nem tudjuk eldonteni. Kb fele-fele arányban minden horoszkóp mást mond (szuz vagy mérleg). Egyáltalán hogyan határozzák meg, mikortól meddig tart egy csillagjegy?
2009. szept. 11. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
elvileg 21-20-ig tart..
2009. szept. 11. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Szűz.
2009. szept. 11. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
szűz
2009. szept. 11. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

mérleg

(szept. 23-okt. 22.)

2009. szept. 11. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Mérleg
2010. febr. 17. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:

xd :)) En is szeptember 23-an szulettem es fogalmam sincs hogy most merleg vagyok vagy szuz...hat elegge pepec dolog mivel minden ujsag meg cikkek lapok internetes oldalak mast mondanak...De az anyam szerint szuz vagyok...es megkerdeztem egy interntes oldalon hogy szerintuk mi vagyok...es a valasz megint csak szuz...es egy szeptembe 23-i adta a valast xd Szal Szuz!!!!!! En is annak tartom magam xd

Katica :) 15 L leszek xd :)

2010. aug. 7. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!