Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van olyan 13 éves lány aki...

Van olyan 13 éves lány aki 148 cm? Ez normális?

Figyelt kérdés
Mert én már gondolkoztam azon hogy csak én vagyok ilyen kisnővésű?Mellem sincs semmi...tudtok olyan embert aki olyan helyzetbe van mint én? Ez normális hogy ilyen kicsi vagyok? help

2013. márc. 1. 19:41
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én is 13 vagyok, és 149 :) igaz nekem van mellem, meg minden... de az egyik barátnőm aki szintén 13 éves, 142 és nincs melle semmi... szoval szerintem normális :)
2013. máj. 10. 16:15
 12/16 anonim válasza:
énis alacsony vagyok.és ha világuralomra törtök vegyetek be a tervezésbe mert benne vagyok én is ;DD
2013. máj. 26. 21:23
 13/16 anonim ***** válasza:
157 cm 13/L :)
2013. júl. 2. 00:35
 14/16 anonim válasza:
én ugyan nem vagyok lány de 15 évesen 189 cm
2013. okt. 13. 22:37
 15/16 anonim válasza:
pont ugyan ez, bár én szeretek kicsi lenni :3
2014. júl. 5. 17:38
 16/16 anonim válasza:
155-15/L...teljesen átérzem agondod..xd nemazt mondom,h semmi mellem nincs,de szerintem tesóm kapott az enyembol is..xd ha szova is teszik a haverjaim,csak nevetek rajta..:D igen kreatív beszolasaik vannak.:) nyugi..:D teljesen normális,mi ilyenek vagyunk es kész.;) akinek nemtetszik az igy jart.:D ennek is csomo jooldala van.:)probald őket megtalani..fel a fejjel hercegnő...ugysincs kit nézni lennt..:D hisz mindenki feletted van.;) (csak ugy zárójelesen par dolog..ne állítson meg semmi..:D én a kétméteres haverjaimnak is nekimegyek..:D használd ki az adottsagais.;))
2014. júl. 22. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!