Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen legyen a tablónk?

Milyen legyen a tablónk?

Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék kérni, mert még mindig nem tudjuk, hogy milyen legyen a tablónk, és így egyáltalán nem kezdtünk hozzá még.... Elvileg rajzolva lesz, de lehet hogy festve. Ötleteket várok... Előre is köszönöm!

#ötlet #tablókép #tabló #tabló minta #tabló ötlet
2013. márc. 1. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:

hmm valami rajfilm esetleg?

family guy, vagy ilyesmi..

láttam egy jó tablót, ami pókerasztalon volt, és a kártyákba az emberek képei voltak betéve egyesével.

2013. márc. 1. 17:12
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi! esetleg még valami jó ötlet ? :))))
2013. márc. 1. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
google képek: tabló. Sok jó ötlet van, azokból tudtok válogatni, variálni. Nekünk pontosan 100%-ig olyan lesz ami már egyszer meg lett csinálva (mondjuk van 1-2 ember akinek nagyon nem tetszik de m1, ez a tanárt nem érdekli)
2013. márc. 3. 12:01
 4/4 A kérdező kommentje:
már néztem ott is de nincsenek olyanok... meg ha nem néztem volna nem hinném hogy ide már kiírtam volna :s ;))
2013. márc. 3. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!