Az egypetéjű ikreknél tényleg úgy van, hogy egyikük jobb, másikuk bal kezes?
Figyelt kérdés
És az igaz, hogy a bal kezeseknek lett volna ikertesójuk, csak valamiért magzati korban felszívódott? Egyik ismerősömnél először ikreket mutatott az ultrahang, aztán az egyik baba eltűnt és bal kezes kisfia született.2009. szept. 10. 21:26
1/6 anonim válasza:
Igen a balkezeseknél ált. úgy van, hogy ikrek, de felszívódik az egyik. Azt viszont nem tudom, hogy csak úgy lehet-e, hogy az egyik bal a másik jobb kezes. (Amúgy erről inkább egy dokit vagy tudóst kéne megkérdezni:D)
2/6 anonim válasza:
Vááá akkor én felszívtam a tesóm :O :D Mivel én is balkezes vagyok. Amúgy ezt a sztorit már én is hallottam. Nem tudom mennyi az igazság belőle, de valahonnan csak elindult... Szóval biztos van valami alapja. Amúgy én tökre szerettem volna egy ikertesót :(
3/6 anonim válasza:
attól h balkezes vagy nem biztos, hogy lett volna ikertesód... cask esélyesebb
4/6 anonim válasza:
De ha megfordítjuk a dolgot, akkor minden jobbkezesnek is kellett volna lennie egy ikertesójának. (de szépen fogalmaztam:)Miért pont a jobbos szívódott fel, amikor a jobbkezesség gyakoribb valamiért? Szerintem ez nem igaz MINDEN esetben, mint általában az általánosítások.
5/6 anonim válasza:
Nincs bizonyítva, de sok esetben szívódnak fel az ikrek és ki sem derül, mert általában nagyon korán.
6/6 anonim válasza:
ha hárman vannak, vagy többen, akkor a többiek 2balkezesek lesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!