Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az egypetéjű ikreknél tényleg...

Az egypetéjű ikreknél tényleg úgy van, hogy egyikük jobb, másikuk bal kezes?

Figyelt kérdés
És az igaz, hogy a bal kezeseknek lett volna ikertesójuk, csak valamiért magzati korban felszívódott? Egyik ismerősömnél először ikreket mutatott az ultrahang, aztán az egyik baba eltűnt és bal kezes kisfia született.
2009. szept. 10. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen a balkezeseknél ált. úgy van, hogy ikrek, de felszívódik az egyik. Azt viszont nem tudom, hogy csak úgy lehet-e, hogy az egyik bal a másik jobb kezes. (Amúgy erről inkább egy dokit vagy tudóst kéne megkérdezni:D)
2009. szept. 10. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Vááá akkor én felszívtam a tesóm :O :D Mivel én is balkezes vagyok. Amúgy ezt a sztorit már én is hallottam. Nem tudom mennyi az igazság belőle, de valahonnan csak elindult... Szóval biztos van valami alapja. Amúgy én tökre szerettem volna egy ikertesót :(
2009. szept. 10. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
attól h balkezes vagy nem biztos, hogy lett volna ikertesód... cask esélyesebb
2009. szept. 10. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
De ha megfordítjuk a dolgot, akkor minden jobbkezesnek is kellett volna lennie egy ikertesójának. (de szépen fogalmaztam:)Miért pont a jobbos szívódott fel, amikor a jobbkezesség gyakoribb valamiért? Szerintem ez nem igaz MINDEN esetben, mint általában az általánosítások.
2009. szept. 10. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs bizonyítva, de sok esetben szívódnak fel az ikrek és ki sem derül, mert általában nagyon korán.
2010. jún. 16. 18:41
 6/6 anonim ***** válasza:
ha hárman vannak, vagy többen, akkor a többiek 2balkezesek lesznek?
2010. nov. 1. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!