Akartok aranyosak lenni?
Figyelt kérdés
az ismerőseim körében egyre többször mondják rám (meg másokra is), hogy aranyos. én borzasztóan utálom, ha valaki azt mondja rám, hogy aranyos. olyan, mintha balekot mondana.
ti mit gondoltok erről?
2009. szept. 10. 20:04
1/6 anonim válasza:
Hát igen...aranyos lehet egy gombolyaggal játszó kiscica...
Szerintem jobb, ha ilyen esetben a kedves szót használják :)
2/6 anonim válasza:
Hát nem tudom...Így ebben a formában még nem hallottam magam körül.
A napokban viszont többször is mondták nekem.Azért mert a melóhelyen többször felajánlottam hogy segítek valakinek/valakiknek.
3/6 anonim válasza:
én nem akarok aranyos meg cuki meg ilyesmi lenni... valahogy nem az én műfajom. xD ki is borít, ha mondják rám... :/
4/6 anonim válasza:
én is nagyon aranyos vagyok. és szeretem ha ezt mondják. Mert az azt jelenti h kedvellnek.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem vagy aranyos. (ez most jobban esett?)
6/6 anonim válasza:
utálom ha kritikát mondanak rám :D akár pozitív akár negatív ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!