Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen izomtömeg növelőt...

Milyen izomtömeg növelőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nem hízni akarok csak kicsit felpumpálni magam. 2-3 ezer forintért kéne valami bogyó olyan miben van is vagy 80-90 szem. 17L

2013. febr. 26. 19:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Oo

Definiáld kérlek a következőket: felpumpálás, izomnövelő, bogyó alakú izomnövelő. Ugyanis egyikről sem nagyon tudom, hogy micsodák :D Ez nem így működik.

Miért nem a sportrovatban kérdezed?

2013. febr. 26. 19:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor írom újra másképp. Tehát olyan KAPSZULA kéne amitől nem a testsúlyom nő, hanem FELFUJJA az izmokat... Így érthetőbb volt? És azért nem oda írtam mert ez nem sporttal kapcsolatos kérdés ha jobban megnézed...
2013. febr. 26. 20:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Mert az izmok nem a testmozgással, sporttal kapcsolatosak? És a testépítés nem sport?

Nem létezik olyan, hogy "felfújt izom", jelentése sincs igazán. Mivel fújjuk fel, levegővel? Vízzel? Izommal? Zoknival?

Mindenféle testösszetételbeli változás helyes étrend + helyes mozgásforma eredménye. Van egy kreatin nevű dolog (nem kox, nem szteroid), ami eredményez bizonyos mértékű vízvisszatartást az izmokban, amitől tűnhetnek(!!) "felfújtnak (akinél ezt jelenti), de a fentiek (étrend+edzés) nélkül hatástalan. Magyarul nemlétező, lehetetlen dolgot kívánsz. Pláne, hogy bármiféle térfogatnövekedés súlynövekedéssel jár, hiszen nem vákuumot csomagolnak beléd.

2013. febr. 26. 20:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Thai boxolok már egy ideje tehát a kellő sport meg van. Az étrendemre kevésbé fektetek hangsúlyt mert nem tudok mindig olyat enni amit kéne...
2013. febr. 26. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudod egyáltalán mit kéne enned? Mi a célod? Mit szeretnél? És miért szeretnél izmokat pumpálni? :D
2013. febr. 26. 20:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon... Csak annyit tudok h fehérjét meg szénhidrátot. Kar, comb, popsi...
2013. febr. 26. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:

Jaj kislány, lehetnél kicsit informatívabb, mert így nem sokat tudok segíteni :D Izmosodni akarsz (főleg látványra), vagy erősödni a boxhoz? Persze az izmosodással jár erősödés is, de az erő egy bonyolult dolog, nem csak az izommérettől függ.

Ezt olvasd végig, alul van tovább gomb:

[link]

2013. febr. 26. 20:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyenlőre inkább izmosodni. És nem kell egyből le kislányozni azért mert nincs elég információm... Azért kérdeztem meg itt a dolgokat.
2013. febr. 26. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
... és azért nem a sportrovatban xD Ne sértődj mán meg, na :D
2013. febr. 26. 20:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem a "családvállaláshoz" vagy egyéb rovathoz írtam hanem az "egyéb kérdésekhez" tehát szerintem nem tévedtem... És nem haragszom mán' :"D
2013. febr. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!