A nőnek több joga van nevet választani a gyerekének?
Figyelt kérdés
Végtére is a nő szüli, meg, szenved vele hónapokig, a férfi csak az élvezeti cikket adja hozzá, így szerintem úgy helyes, hogy a nő dönt a nevébe, ha pedig a férfinek nem tetszik, akkor az az ő baja! Csak még a gondolata is felidegesít, hogy ha majd lesz gyerekem, akkor azért nem adhatom neki azt a nevet amit szeretnék, mert kötözködni fog majd! De én ebből nem engedek!2013. febr. 26. 09:33
11/33 A kérdező kommentje:
Na de azért az első válaszoló az kicsit durván beszólt, amit szerintem nem érdemeltem meg!
2013. febr. 26. 09:53
12/33 anonim válasza:
Nincs több joga, ketten kell hogy döntsenek, ha az egyik nem egyezik bele a másik választásaba, a biróság dönt.
13/33 anonim válasza:
Igen a nőnek fáj a szülés. De ez nem jelenti azt, hogy kiközösítheti a babát, a névválasztást, stb terén.
A férfi is kiveszi a gyermekvállalásból a részét, csak az a szülés ideje után fog elkövetkezni. Akkor pedig nagyon jó lesz, hogy ott van melletted, és segíteni fog.
Keressetek még neveket, ami mindkettőtöknek tetszik.
14/33 A kérdező kommentje:
Jó ez rendben van, de a férfiban lehetne annyi együttérzés,hogy akkor mondaná azt a nőnek, hogy oké hónapokig szenvedtél vele, legyen a tiéd a név választás joga, maximum ha nagyon gázos a név , akkor szólok bele! Akkor nem lenne önző! De látom itt mindenki szerint én vagyok a fő gonosz!
2013. febr. 26. 09:59
15/33 anonim válasza:
Ha gondolod írd meg a születendő gyermek nemét, és segítünk ötletekbe! :)
16/33 A kérdező kommentje:
Rendben! Úgy lesz!
2013. febr. 26. 10:00
17/33 anonim válasza:
Ezek szerint gazos a nev, azért szól béke, nem gondolod?
18/33 anonim válasza:
Nem vagy gonosz, ezt senki nem mondta! :) Csak egy picit akaratos vagy. Gondolj bele az apa és élete végéig azon a néven kell hogy szólítsa a gyereket. Biztos vannak még nevek ami szóba jöhetne, és mindkettőtöknek tetszik! :)
19/33 A kérdező kommentje:
Nem jó neki semmi! Már az összes nevemet kilőtte! Neki az ilyen tucatnevek tetszenek, de én megmondtam, hogy az én gyerekemnek ritka, különleges neve lesz, ha törik ha szakad!! Erre le önzőzött! Nem gázosak az én neveim, csak kicsit furcsák! De nem nevetségesek!
2013. febr. 26. 10:05
20/33 A kérdező kommentje:
:)
2013. febr. 26. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!