Van rajtam kívül olyan, akinek a kedvenc évszaka a tél?
Figyelt kérdés
nekem a kedvenc évszakom a tél,de valamiért furán néznek rám ha ezt elmondom,nem értik hogy abban mit lehet szeretni,hideg vagy latayak minden...2009. szept. 10. 14:35
11/18 anonim válasza:
én decemberi, de ettől függetlenül nem nagyon csípem a telet( csak a szülinapért,karácsonyért,szilveszterért szeretem :) )
én is a 40 fokos nyarat szeretem
üdv :)
12/18 anonim válasza:
húú,én is februári vagyok!!! milyen napon születtél?
Amúgy én is imádom a telet!Ünnepek stb,főleg a február a jó,bár a valentin napot nem szeretem... -.-" a másik jó még a tavasz,mert még hűvös van,meg minden.
13/18 A kérdező kommentje:
8.-án :P
2009. szept. 10. 20:56
14/18 anonim válasza:
ááá,én 20,de azért jó tudni :D
15/18 A kérdező kommentje:
:D
2009. szept. 11. 12:29
16/18 anonim válasza:
Én bár június 12én születtem, imádom a telet, utálok izzadni nyáron a 40 fokos melegben. Meg télen felöltözhetek mindenféle jó kis sálakba, sapkákba, amiket imádok :))
17/18 A kérdező kommentje:
Dettó:D meg azért a hangulata is jobban tetszik,mint a nyárnak.meg akkor jön a karácsonyi hangulat is :D a karácsonynál pedig nincs is jobb ^^
2009. szept. 13. 13:20
18/18 anonim válasza:
Én mind a 4 évszakot szeretem :Dszóval a telet is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!