Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen hasonló önvédelmi...

Milyen hasonló önvédelmi fegyverek vannak még, mint a boxer, vagy a vipera?

Figyelt kérdés
És még egy kérdés, csak kíváncsiságból: kb. mennyiért lehet kapni viperát?

2013. febr. 25. 19:24
1 2
 11/16 anonim válasza:
ajánlom figyelmedbe a Tonfát ,a hordása kicsit nehézkes ,de ha pl. sport táskával jársz sima ügy. Esetleg árulnak egy olyan kis szerkezetet mint egy toll ,de ha megnyomsz egy gombot egy edzett acél tüske jön ki belőle. Ez azért jó ,mert a rendőrök ,ha átnéznek akkor sem fog nekik feltűnni ,nem is piszkálják. Mellesleg ,meglepetés szerűen érheti ellenfeledet is ,ha rádtámad egy késsel te meg bele vágod a lábába ezt a tüskét:D Pesten már láttam ilyen 6-7e forintért:D
2013. márc. 3. 19:32
 12/16 Sertés ***** válasza:
Chilibe mártott, kinyúlt, de megélezett fűrészlánc...
2013. máj. 24. 00:48
 13/16 anonim válasza:

A vipera bár illegális, mégis szerintem a legjobban használható önvédelemre és támadásra egyaránt. Ha például kést tart az illető a kezében, jó célzással és technikával ki tudod ütni a kést a kezéből. Fontos, hogy gyakorolj azért. Kicsapása után körülbelül 2-3 másodperced lehet max ütni vele. Körülbelül ennyi idő felfognia a támadónak mi is történik ha meglepetésként éri. Soha ne vedd elő feleslegesen a fegyvert, csak akkor ha biztos vagy a dolgodban. Jobb a meglepetés ereje, minthogy megfélemlíteni próbáld vele a támadót. Ha előre megmutatod mi van nálad, akkor fel tud készülni. Kést semmiképpen nem ajánlom önvédelemre. Ha nem vagy gyakorlott késharcban, akkor valószínűleg fordítva fog elsülni és rosszabbul jársz, mintha odaadtad volna a telefonod és a pénztárcád.

Tüntetésekre, koncertekre, focimeccsekre, hivatalos intézményekbe soha ne vigyél be fegyvert.

2014. febr. 15. 23:37
 14/16 anonim ***** válasza:
A vipera és a boxer a leg hatásosabb és a leg praktikusabb önvédelmi vagy támado fegyver. Attol függ hogy hol es mire akarod használni. Az eggyik haveromnak vipera van mint önvédelmi fegyver az autoban. Nekem otthon van egy baseball ütő, nálunk a faluban időnként előfornak lopások, bármit elvisznek (sonka, kolbász, házi szalámi, szerszámok etc), és ha éjszaka hallasz valamit akk nem mehetsz ki üres kézzel. De volt már vipera is a kezembe, egy horgász üzletben vettem, de eladtam valami kölyköknek a falubol
2015. febr. 3. 21:56
 15/16 anonim ***** válasza:

Biciklilakat, mikor az nincs kéznél, lánc tuto lakattal.

Spyderco egyujjas kés kör szövött zsinórra kötve.

2 db összefont USB kábel a végük megcsomózva.

Evőpálcika.

2015. febr. 3. 22:39
 16/16 anonim válasza:
nagykornel1996@gmail.com
2017. júl. 1. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!