Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismeri valaki ezt a tel....

Ismeri valaki ezt a tel. Számot? +3613004063. Tudakozó adatbázisában nincs. Esetleg másnak tapasztalat ezzel a számmal?

Figyelt kérdés
4 alkalommal hívott. Múlt héten hétfőn, kedden, tegnap és ma. Először, felvettem, semmi,9 mp-ig tartottam, majd letettem, a többi alkalommal csak megcsörgetett, meg sem várta, amíg felveszem. Furcsának tartom, nem is értem.
2013. febr. 19. 11:23
1 2
 11/16 Tamy16 válasza:
Jah,azt elfelejtettem írni, hogy azt olvastam ezekről a számokról, ha valaki felvesz egy ideig csak zenét hall semmi mást, miközben aztán leveszi egy sms árát.
2013. febr. 26. 11:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Jaj ezt hagyjuk már, hogy ha felveszed pénzbe kerül. Nem kerül pénzbe.

Akkor kerül pénzbe telefont felvenni, ha kimégy külföldre a magyar telefonoddal és úgy fogadsz hívásokat, de abban sincs semmi misztikum, azt úgy hívják, hogy roaming.

2013. febr. 26. 12:16
 13/16 anonim válasza:
Engem is most hívott 5 perce -.-" .. beütöttem Google-ba ezt a tel.számot és látom, hogy mi a szitu xDD megnyugodtam :D
2013. márc. 4. 14:46
 14/16 anonim válasza:
Páromat hívogatja 063 és 053 végű szám .
2013. márc. 8. 18:52
 15/16 anonim válasza:
Engem ma hívtak, igaz 75 volt a vége, fel is vettem és egy nagyon jó minőségű bambusz zoknit akartak rám sózni.
2013. márc. 13. 12:35
 16/16 anonim válasza:
Engem is hivogat naponta többször is!!De van mikor nem ugyanaz a vége:57,vagy 63 vagy 69!:/
2013. márc. 21. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!