Dread/raszta tincs. Viselőktől és nem viselőktől, pro, kontra, vélemény, tapasztalat?
Egy-két tincsből lesz aztán az egész :D
Legalábbis nekem először 3 tincsem volt aztán 6 és most már az egész raszta.
Különben nincs vele gond, ha csak néhány tincsed olyan, én ugyanúgy mostam a hajam mint szoktam , igazából megcsináltam a tincseket aztán ennyi, nem foglalkoztam vele ( igaz lehet azt horgolni is, stb. )
Nagyon egyébként nem is látszott, mert a többi "sima" haj kb. el is takarta, szóval nyugodtan csinálhatsz/csináltathatsz. Ha mégse tetszik sincs gond. :)
Épp tegnap csináltam magamnak 2-t :D
Amúgy meg én is lassanként csinálom,egy-egy tincset minden héten,szépen kialakul majd :))
Figyi,ha tetszik akkor hajrá,mindent bele,semmi se tartson vissza,én is annyit gondolkodtam rajta,utána tegnap unatkoztam,hát mért ne csináljak :D És ne hagyd magad befolyásolnia sok tévhitnek,NEM büdös és NEM tetves és MEG LEHET MOSNI(bocsi,ezt azok kedvéért,akik szerint koszos,büdös és tetves...)
Szóval hajrááá ;)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!