Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amint elkezdődik a hétfő...

Amint elkezdődik a hétfő betegségek jelennek meg rajtam, hánynom kell fáj a torkom, és akár a szívem is elkezd félreütni, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Egyik ember azt mondta, ez idegi alapú, az orvosom is csodálkozik, hogy pont az a fránya hét eleje...., és eleinte nem hitt nekem, de amikor a rendelőében elvégeztem egy rókát kénytelen volt elhinni :/ Muszáj lenne iskolába menni, hogy ne legyek évismétlő.... Valaki tanácsokat pls. mert ez nagyon nem jó.
2013. febr. 18. 06:40
 1/3 szántóvető ***** válasza:

egyszerű parajelenség xd

asszem erre nincs +oldás.

2013. febr. 18. 07:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt célneurózisnak hívja az orvostudomány. A bajodra gyógyír lehet, ha drága nevelőd is elkapja, s nála hétfő reggeli pofozhatnékban nyilvánul meg.
2013. febr. 18. 13:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem ezt kértem... nem is ismertek, és képzeld nincs nevelőm egyedül élek már elmúltam 18. Azt kértem hogy valami tanácsot adjatok de teljesen mindegy... ja és a pofonnal, meg veréssel nálam gyerekkoromba mindig az ellenkezőjét érték el annak amit akartak. :) ezzel nem vagyok egyedül! Ha a gyerekedet vered, szerintem börtönbe lehet rakni... 21. század!
2013. febr. 19. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!