Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki vásárolt már az eBay-en?

Valaki vásárolt már az eBay-en?

Figyelt kérdés
Én most szeretnék rendelni, de nincs senki olyan ismerősöm, aki rendelt volna már, és érdekelne, hogy mennyire megbízható, hogy milyen minőségű árut kap kézhez a rendelő.
2013. febr. 17. 15:49
 1/3 kika99 válasza:

eBay-en vásárolni nem tette eddig meg senki, mert az eBay egy árverési portál...

De egyébként én igen, és megbízható. Kihozzák.

2013. febr. 17. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi rendszeresen rendeltünk már, és adtunk is el dolgokat. Én most is várok csomagot..Eddig még nem ért minket kellemetlen meglepetés.Jobban mondva egyszer csak. Amikor rendeltem egy órát, és nem azt küldték el amit rendeltem. Írtunk az eladónak, aki elnézést kért és küldte rögtön a másik órát. Végül is az ő hibájából kaptam két órát..

Azt hogy megbízható vagy jó minőségű árut rendelj az függ az eladótól. Mielőtt rendelsz bárkitől valamit, nézd meg mennyi a százaléka és mit írnak róla. Ezek alapján eldöntheted hogy megbízható vagy sem.. Mi még nem csalódtunk.

2013. febr. 17. 15:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak mondanám, hogy nem azért tettem fel a kérdést, hogy kijavítást kapjak. Szerintem a kérdésem így is érthető volt, látván a második válaszoló válaszát.

De köszönöm mindkét választ.

2013. febr. 17. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!