Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki vásárolt E bay-en?

Valaki vásárolt E bay-en?

Figyelt kérdés
és milyen? megbízható? meg a ebay.hu-n vagy com-on? :)

2013. febr. 9. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem eddig semmi bajom nem volt vele, ugyanakkor nem nagyon lehet általános ítéletet mondani a megbízhatóságról, lévén az az eladótól függ. Erre van a visszajelzés-rendszer, a pozitív visszajelzéseket kapó eladóktól kell vásárolni, a rossz átlagúakat meg kerülni.

Hogy .com vagy .hu, az lényegében mindegy, hiszen ugyanarról az oldalról van szó. De nyilván ha valaki nem beszél más nyelveket, akkor neki a magyar felület jobban beválik.

Én egyébként inkább kerülöm a .hu-t, mivel nem olyan jól átlátható, nehezebben kezelhető (van rajta néhány fordítási hiba is), és ha beírunk egy keresőszót, néha nem is mutatja az összes találatot.

2013. febr. 9. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Rendszeresen vasarolok a .com-rol (kulfoldon vagyok). Eddig osszesen 108 termeket vettem es egyet mar el is adtam :)

Eddig soha nem tortent semmi problema, amit ne tudtam volna megoldani az eBay csapataval. (volt hogy nem jott meg cucc, az elado eltunt, de felvettem eBayel a kapcsolatot es visszakaptam a penzem)

Volt olyan, aki nem irta ki nyiltan, hogy el fog utazni. Vartam egy hetet a cuccra, irtam neki, erre akkor kozli, hogy o 1 honapos szabadsagon van. Kertem, igy rogton visszaadta a penzt es megrendeltem mashonnan, aki masnap mar postazta is a cuccot. Ehhez az uccso akciohoz az eBay csapatat nem is kellett bevonni, elinteztuk egymas kozt az eladoval.

2013. febr. 12. 06:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt meg elfelejtettem irni, hogy mindig olyantol vasarolok, aki 98% vagy afolotti. Ha vki nem 100%os, es a termeket masnal nem lehet megkapni, akkor el szoktam olvasni az elmult 6 honap negativ kritikait. Ha olyan negativ kritikat kap, hogy veletlenul rossz termeket kuldott (de utolag ezt kijavitotta es ezt be is irta az elado a negativ kritikahoz) akkor tudom, hogy nem egy lumpen eladorol van szo, csak egy emberrol aki ugyanugy kovet el hibakat mint en.

Ha az elmult 1 honapban viszont 2 negativ ertekeles is jott, hogy vagy nagyon lassan vagy nem megfeleloen postazza a cuccot ami aztan serul, esetleg az elado nem kommunikal idoben a vasarloval, akkor az ilyet inkabb kerulom.

2013. febr. 12. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!