Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vásárolt valaki már a 10forint...

Vásárolt valaki már a 10forintert.hu-ról?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy mit kell kifizetni. Befejezett aukciók között nézelódtem és akkor láttam, hogy van olyan, hogy BID-ek értéke: 10 000Ft jelenlegi ár: 2 000Ft postaköltség: 2 400Ft. Akkor kikell fizetni a BID-ek értékét is és így összesen 14400Ft a fizetendő összeg?
2013. jan. 20. 13:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Minden egyes megtett licitet ki kell fizetni, akkor is ha nem nyersz. A BID viszont nem 1 FT-ba kerül, hanem mondjuk 200-300 Ft-ba. Ha te fizettél 100 BID-et, de valaki 110-zel megnyerte, akkor 20,000 forintot elköltöttél a semmire. Ehhez jön az, hogy egy robot mindig föléd licitél hogy te újra és újra fizess amíg fel nem adod.

Olvass utána, nem nagyon tudsz nyerni vele:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2013. jan. 20. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!