A cukrászoknak és az ápolőnőknek mennyire jut idejük a családjukra?
Szia
A cukrász is benn van napi 10-12 órát vagy éppen keveset de akkor nincs ünnepnap és hajnal 4kor kelés van.
Igazából a melók 99%arról szól h ne is élj csak dolgozz, de miért dolgozol, azért h másnap is bemehess, és egy boldogtalan ember légy...
Önként jelentkezünk amerikai önéletrajzzal rabszolgának, elérték h az a normális ha 10órákat gürizel a semmiért és még normális is h boldogtalan vagy netán beteg is.
Köszi a válaszokat.Utolsó előtti:Hát igen,az ápolónőknek tény hogy nem semmi az életük,hogy ha pont úgy jön ki sosem lehetnek a családjukkal még karácsonykor sem.Egyébként most mit dolgozol?
Utolsó:Nem tudom hogy ez amit írsz mennyire van így hiszen én még nem dolgozom,de úgy gondolom valamilyen szinten biztos van igazság benne sajnos.
Akik meg külföldön vannak/mennek:Sok sikert.Az a baj hogy én nem hiszem hogy elmennék mert itt van a családom,barátaim és nem vagyok sajnos olyan típus aki könnyen itt hagyná őket.
A pékség nyitásról:Na igen,csak ehhez is szükség van nem is kevés pénzre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!