Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A cukrászoknak és az ápolőnőkn...

A cukrászoknak és az ápolőnőknek mennyire jut idejük a családjukra?

Figyelt kérdés
Tudom hogy korai ezen gondolkoznom,mert még csak most fogok 9.-be menni.Mondjuk bizonyos szempontból mindegy,mert új sulit már nem is írhatnék be egyrészt,másrészt meg ezek azok a szakmák amik érdekelnek.(egyelőre a cukrász felé hajlok)Viszont mégis érdekelne.Mert nem szeretném azt hogy nincs időm a gyerekemre és csak esténként lát szinte.Ha meg nem lesz,akkor nem szeretném hogy úgyanígy legyen csak épp a párommal.

2013. febr. 15. 23:23
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia

A cukrász is benn van napi 10-12 órát vagy éppen keveset de akkor nincs ünnepnap és hajnal 4kor kelés van.

Igazából a melók 99%arról szól h ne is élj csak dolgozz, de miért dolgozol, azért h másnap is bemehess, és egy boldogtalan ember légy...

Önként jelentkezünk amerikai önéletrajzzal rabszolgának, elérték h az a normális ha 10órákat gürizel a semmiért és még normális is h boldogtalan vagy netán beteg is.

2013. febr. 16. 15:12
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Utolsó előtti:Hát igen,az ápolónőknek tény hogy nem semmi az életük,hogy ha pont úgy jön ki sosem lehetnek a családjukkal még karácsonykor sem.Egyébként most mit dolgozol?

Utolsó:Nem tudom hogy ez amit írsz mennyire van így hiszen én még nem dolgozom,de úgy gondolom valamilyen szinten biztos van igazság benne sajnos.

Akik meg külföldön vannak/mennek:Sok sikert.Az a baj hogy én nem hiszem hogy elmennék mert itt van a családom,barátaim és nem vagyok sajnos olyan típus aki könnyen itt hagyná őket.

A pékség nyitásról:Na igen,csak ehhez is szükség van nem is kevés pénzre.

2013. febr. 16. 15:56
 13/13 anonim ***** válasza:
máshol se jobb, bankban melózóm a rövid pénteki nap (nem mindenhol)8,5óra, többi 9-10,volt hogy12.
2013. febr. 19. 20:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!