Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

21 éves srác vagyok,jelenleg másodszakmás végzős tanuló vagyok!

Sajnos az a helyzet,hogy egyáltalán nincs önbizalmam,mert szerintem nincs mire! Mondták már páran,hogy jóképű vagyok,de én nem tartom magam annak egyáltalán! Sőt..... inkább csúnyának! :/ Az én látványom nem emberi szemnek való,én ezt gondolom!

És arra kérném a kedves válaszadókat,hogy kíméljenek meg a butaságoktól,és a bunkó válaszoktól!

Köszönöm!

2013. febr. 15. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán volt valami negatív tapasztalatod, esetleg kikosaraztak és emiatt.. ha a többiek azt mondják, hogy jóképű vagy, akkor higgy nekik :D
2013. febr. 15. 20:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne,ha volna egy ki önbizalmam,de sajnos ez nálam nem működik! És az okát én sem tudom,hogy miért vagyok ilyen..........
2013. febr. 15. 20:32
 3/10 anonim ***** válasza:

ezzel amúgy nem vagy egyedül, nekem sincs túl sok.

nem ismerlek, szóval nem osztogathatok csak úgy tanácsokat, de próbálj meg nyitottabb lenni az emberek felé. (első voltam)

2013. febr. 15. 20:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudod az a baj,hogy körülöttem nagyon sok az "Egoista" ember,és lehetséges,hogy emiatt vagy ilyen önbizalom hiányos! Sosem tudtam azt megérteni,hogy valaki hogy tud gyönyörködni saját magában....
2013. febr. 15. 20:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Vagyok*

Bocsi,elírtam!

2013. febr. 15. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
akadnak ilyenek is, nem kell velük foglalkozni :D
2013. febr. 15. 20:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát nehéz nem észrevenni őket,és így nehéz nem foglalkozni velük! Egyébként te mennyi idős vagy? :) Férfi vagy,vagy pedig Nő?
2013. febr. 15. 20:40
 8/10 anonim ***** válasza:
19/L
2013. febr. 15. 20:40
 9/10 A kérdező kommentje:

Ahogy látom,értelmes személyiség vagy! :)

Igazán lehetne neked is több önbizalmad! :)

2013. febr. 15. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:
köszi :) időnként rám férne.
2013. febr. 15. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!