Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok,jelenleg másodszakmás végzős tanuló vagyok!
Sajnos az a helyzet,hogy egyáltalán nincs önbizalmam,mert szerintem nincs mire! Mondták már páran,hogy jóképű vagyok,de én nem tartom magam annak egyáltalán! Sőt..... inkább csúnyának! :/ Az én látványom nem emberi szemnek való,én ezt gondolom!
És arra kérném a kedves válaszadókat,hogy kíméljenek meg a butaságoktól,és a bunkó válaszoktól!
Köszönöm!
2013. febr. 15. 20:22
1/10 anonim válasza:
Talán volt valami negatív tapasztalatod, esetleg kikosaraztak és emiatt.. ha a többiek azt mondják, hogy jóképű vagy, akkor higgy nekik :D
2/10 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne,ha volna egy ki önbizalmam,de sajnos ez nálam nem működik! És az okát én sem tudom,hogy miért vagyok ilyen..........
2013. febr. 15. 20:32
3/10 anonim válasza:
ezzel amúgy nem vagy egyedül, nekem sincs túl sok.
nem ismerlek, szóval nem osztogathatok csak úgy tanácsokat, de próbálj meg nyitottabb lenni az emberek felé. (első voltam)
4/10 A kérdező kommentje:
Tudod az a baj,hogy körülöttem nagyon sok az "Egoista" ember,és lehetséges,hogy emiatt vagy ilyen önbizalom hiányos! Sosem tudtam azt megérteni,hogy valaki hogy tud gyönyörködni saját magában....
2013. febr. 15. 20:38
5/10 A kérdező kommentje:
Vagyok*
Bocsi,elírtam!
2013. febr. 15. 20:38
6/10 anonim válasza:
akadnak ilyenek is, nem kell velük foglalkozni :D
7/10 A kérdező kommentje:
Hát nehéz nem észrevenni őket,és így nehéz nem foglalkozni velük! Egyébként te mennyi idős vagy? :) Férfi vagy,vagy pedig Nő?
2013. febr. 15. 20:40
9/10 A kérdező kommentje:
Ahogy látom,értelmes személyiség vagy! :)
Igazán lehetne neked is több önbizalmad! :)
2013. febr. 15. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!