Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Örülnétek, ha tortát kapnátok?...

Örülnétek, ha tortát kapnátok? Erre gondoltam barátomnak a szülinapjára, mert nem ünneplik, csak, , szóban, , és tőlem meg ezt kapná, csak nem tudom örülne-e neki?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én igen!A barátod is biztos!
2009. szept. 7. 14:21
 2/4 anonim válasza:
100%
biztosan örülne, és a marcipán figurával meg személyessé is tehetnéd azt... és még egy édes dolog, ha nem nagy ünneplősök: csak ti ketten és egy muffin, benne egy gyertya a parkban, vagy valami kedves, számotokra fontos, csendes helyen. arra egész életében emlékezni fog.
2009. szept. 7. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan fog,de vigyázz,hogy nehogy olyat csinálj,amit nem szeret,mert én így jártam,bár jót nevettünk az egészen
2009. szept. 7. 14:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Először úgy volt, majd én sütöm, de ahogy ismerem magam nem sikerülne úgy ahogy szeretném :) ezért megrendeltem. Suli mellett kosárlabdázik, és kosárlabda ,,formájú,, lesz a torta :) mármint úgy néz ki mint egy kosárlabda csak torta, belülről meg vaniliás lesz. Elcsalom egy helyre és ott átadom neki.

Köszi, hogy írtatok :)

2009. szept. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!