Mit vegyek a barátomnak a 23. szülinapjára?
egy kreativ barátnőt
(az általad megadott infóból mindössze ennyi derül ki a srácról: fantáziátlan, unalmas a csaja)
Szia!
Először is az előttem szólónak:nem feltétlen unalmas csaj a barátnője..,énis kikértem mások véleményét, pedig volt elképzelésem..egyszerűen csak véleményeket vár..ebben mi olyan taszító?!
A kérdésre visszatérve:Barátom is jövőhéten lesz 23:) Én közös képeket állítottam össze méretre,kinyomttam majd keretbe tettem..ezt neked is tudnám ajánlani:)
Vagy esetleg vacsit csinálsz neki,sütsz neki valami finit:)
Ha szerertti az ékszert ezüstkarkötő vagy nyaklánc, akár a kettő szettben(bár attól függ mennyit szánsz rá:)).
Nemtudom van-e kocsija barátodnak, de pl. egy illatosító mindig jóljöhet:)
Én nem tartom hülyeségnek azt sem, ha bezserzel egy szexi fehérneműt és a vacsi mellé ezzel lepnéd meg:)
Vehetsz neki ruhát is..neszesszer csomag,kulcstartó, parfüm..attól függ eddig miket ajándékoztál már neki:)
Vagy ha barátod cigizik, veszel egy öngyújtót és gravíroztatsz bele;)
Hirtelen ennyi jutott eszembe..remélem tudtam segíteni,és hogy még akutális a válaszom:)
20/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!