Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül 2013 évben egy...

Mennyibe kerül 2013 évben egy gáznyomás próba?

Figyelt kérdés

Nem rég egy kedves embert megkérdeztünk erről, állítólag szakember, és ígérte, hogy majd vissza hív minket. Eltelt pár nap nem vette fel a telefont.

Már az az érzésem támadt, hogy nem akarja megcsinálni a gáz nyomás próbát, mivel ki van köttetve a fűtés.

Egy másik telefonszámról hívtuk fel, rögtön felvette és meglepődött, hogy én kerestem őt, és megkérdeztem, hogy mennyibe is kerülne. Eleinte hebeget habogot, hogy azt így előre nem tudja megmondani, én pedig elmagyaráztam neki, hogy nekem nincsen fölösleges pénzem ha olyan sok így valamennyire reális árat mondjon, vagy mondja meg a frankót, mert akkor gyűjtök rá valahogyan, és azt mondta durván 40.000ft + áfa vagyis úgy 50.000-60.000ft-ra jönne ki.

Kicsit sokallom mert régebbi kérdésekben 15.000ft, 30.000ft-ot írtak, így most kérdezem én, átakarnak verni?

2013. febr. 14. 18:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!