Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2013 Központi felvételi, mi a...

2013 Központi felvételi, mi a véleményetek a pontomról?

Figyelt kérdés

Magyar: 21

Matek: 14

Nagyon elbasztam, izgultam siettem minden bajom volt szerintetek van esélyem még? Én is csak néztem, amikor csak ennyi lett a pontom! :/

A jegyeim nem rosszak csak két hármasom lett a többi 5.

Amit megjelöltem az a Pollack Mihály (pécsen) remélem jegyeimmel meglesz! :/ Véleményetek?

2013. febr. 11. 20:16
 1/5 anonim válasza:

hát, hogy őszinte legyek ez a pontszám nem valami jó. nem ismerem ezt az iskolát, nem tudod mennyi a ponthatár? a jegyeid viszont jók!:) ha szakközépbe jelentkezel még van esélyed bekerülni :) ne aggódj, lesz, ami lesz.

sok sikert!

2013. febr. 15. 12:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem jó és meg is látszik de jegyeimmel majdnem max pontot viszek ;) És már fent is van a rangsorolás mármint eddig, ki hogy áll a pontjait illetően :) 60 embert vesznek fel ahova én megyek és 65. vagyok! Remélem van esélyem még! :)
2013. márc. 13. 13:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Na még nem jött meg a papír, de ha fölvettek abba a suliba amelyiket 2.-nak jelöltem, de a hivatalos rangsorba nem kerültem bele.. ez azt jelenti, hogy amit elsőnek jelöltem oda felvettek nem?
2013. ápr. 25. 14:42
 4/5 anonim válasza:
Felvettek abba a suliba, amit másodiknak jelöltél, de a hivatalos rangsorban nem vagy bent.. ezt hogy érted? ha a másodikként jelölt suliba felvettek, akkor az elsőbe biztos nem.
2013. ápr. 25. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:
úgy hogy a suli szokott egy ideiglenes rangsort készíteni és ott arra amire akartam menni 20. voltam a harmincból... És most az a suli fölrakta a végleges azaz hivatalos rangsort amiben már nem kerültem bele, ezért ha nem kerültem bele akkor az azért van, mert az elsőbe fölvettek nem?
2013. ápr. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!