Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kérdezhetnek középiksolás...

Viktória980 kérdése:

Mit kérdezhetnek középiksolás felvételin?

Figyelt kérdés

Február 28.-án megyek szóbeli elbeszélgetésre (kommunikáció)

mit kérdezhetnek? mire számítsak? Szegedre a Csonka Jánosba megyek nem nehéz suli! és ha valamit nem tudnák mit mondjak??!! :))

2013. febr. 3. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát a sulit nem ismerem, nem vagyok szegedi, de általában ilyenkor azt szokták kérdezni, hogy miért szeretnél odajárni, mi szeretnél majd lenni, mi az érdeklődési köröd, ha egy szakra jelentkezel, akkor arról, hogy szereted-e azt, meg szerintem ilyeneket!
2013. febr. 3. 13:17
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm sokat segítettél!! :D :D De pl olyant ilyen nagon könnyű iskolába nem kérdezhetnek h pl.. földrajz vagy h beszéljek angolul ilyesmiket???
2013. febr. 3. 17:04
 3/3 anonim válasza:
Szerintem nézd át alaposan a választott suli honlapját is, mert sok iskola felteszi, hogy milyen kérdések lesznek a felvételin. Pl: a Városmajori Gimnázium még lehetséges kérdéseket is közzétett.
2013. febr. 4. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!