Nozzy69 kérdése:
Albérletbe szeretnék költözni Pestre. Szerintetek ha kiveszek egy 30-40. 000 körüli lakást, havi 130 nettóval könnyedén megélnék?
Figyelt kérdés
Véleményetekre vagyok kíváncsi,20 éves vagyok most érettségiztem le és olyan munkahelyen dolgozom ahol ennyit keresek. Most gondolkodtam el azon hogy külön mennék szüleimtől,viszont mindenképp egyedül akarok élni. Mi a véleményetek,tapasztalatotok ebben a témában?2013. febr. 12. 22:09
2/4 anonim válasza:
Magyarországon 40 ezer forintból is meglehet élni, nem tudtad?!
3/4 anonim válasza:
30-40 a lakás és ezen kívül a rezsit is ott van.. De még így is el leszel ha a rezsi 20-30 ezer lenne. Még ha havonta 40 ezer a lakás és 30 a rezsi akkor is maradna 60 ezer hogy éljél..
4/4 Golden Gate válasza:
Kb 60-80 a lakás rezsivel, bérlet kb 10, marad minden egyébre 40-60 ezer. (Kaja, tisztálkodószerek, szépítkezés, néha egy kis szórakozás). Alaphangon meg lehet oldani, sokan élnek kevesebből/fő. (Igaz a lakhatás nem szorzandó fel a családtagok számával.) Indulásnak nem elképzelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!