Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan fordítsam le az alábbi...

Hogyan fordítsam le az alábbi mondatokat magyarra? (lent)

Figyelt kérdés

1934. május 23-án, délelőtt 9 óra 15 perckor Louisianaban meghalt a világ egyik legismertebb bankrabló párosa, Bonnie Parker és Clyde Barrow. Egy hat főből álló katonai csoport állt lesben és figyelmeztetés nélkül tüzet nyitottak a fiatal párra, akik azonnal meghaltak.

Kérem azt aki le szeretné fordítani, hogy jó angol tudása legyen. Nem pedig Google fordítóból nézze mert arra én is képes vagyok, csak az nem felel meg. :) nem kekeckedésből mondom, csak fontos nekem. Köszönöm :)

2013. febr. 11. 18:47
 1/7 anonim válasza:
Nem inkább angolra? :-)
2013. febr. 11. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:

In 1934,23rd May,9:15AM,Louisana,one of the world's most known robber couple,Bonnie Parker and Clyde Barrow,died.A group of six soldiers were ready and without any warning,they opened fire to the young couple,who died immediately.

Ebben nem szabadna hibának lennie :)

2013. febr. 11. 19:27
 3/7 A kérdező kommentje:

1. válaszoló de igen véletlen elírtam :)

A 2. válaszolónak meg nagyon szépen köszönöm ;)

2013. febr. 11. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak a datum formatum nem helyes.

On May 23, 1934 at 9:15 AM ...es a szoveg

Vagy At 9:15 AM on May 23, 1934..

Amugy en igy forditanam.

The world's best known gang of bank robbers Bonnie Parker and Clyde Barrow were killed in Louisana. (mert nemcsak meghalt, hanem megolve halt meg). The young couple were shot without any warning by a group of 6 law officers that died immediately.

2013. febr. 13. 13:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Jaaaj, a kerdes amugy is az volt, hogy a kerdezo hogyan foditsa le magyarra (vagyis angolra :) , nem pedig mi neki :):)
2013. febr. 13. 13:14
 6/7 anonim válasza:
1. vagyok. Bocsi nem kötözködni akartam csak megakadt rajta a szemem. :)
2013. febr. 15. 17:54
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) és 1. semmi baj nem vettem annak :D
2013. febr. 22. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!