Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyit keres manapság egy...

Mennyit keres manapság egy tűzoltó?

Figyelt kérdés
Valódi tűzoltó, ne maki az asztal mögött ül, hanem rendesen megy riasztás esetén. Mondjuk egy sofőr mennyit keres? Fecskendős?

2013. febr. 11. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
De ugye nem a hagyományos tűzoltóra gondolsz? Mert manapság a tűzoltó már rendőr is, katona is; lassan NAV-os is lesz és még ki tudja mit sóznak rájuk szerencsétlenekre. Túlóra van, pénz nincs! Valóban erre vágysz?!
2013. febr. 11. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagy káosz van minden vonalon. A rendőröknél, tűzoltóknál, NAV-nál, egy szóval mindenütt. Azt tanácsolom, várd meg a következő választásokat. Ha eltakarítják a FIDESZ-t, az új kormány normális és átlátható viszonyokat teremt. Feltehetően visszaállítja az említett szakmák becsületét, hogy érdemes legyen ott is

dolgozni.

2013. febr. 12. 12:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Én arra vagyok kíváncsi mennyit keres egy budapesti tűzoltó.
2013. febr. 15. 17:03
 4/5 anonim ***** válasza:
170.000 bruttó. Hogy egy kezdő megkapja-e ezt, nem tudom, de ennyi az átlag bérük.
2013. febr. 15. 19:26
 5/5 Blaiseboy ***** válasza:
Szerintem egy kezdő, 5 jegyű fizetésnél nem többet.
2013. ápr. 20. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!