Ettől bűn, ha feláll?
Figyelt kérdés
Végignéztem pár gusztusos kinézetű nőnemű lény bikinis vagy mély dekoltázsos képeit, és elkezdett felállni. Ez normális?2013. febr. 10. 21:08
1/14 anonim válasza:
Persze,h normális,az b*szna be ha nem!Nyugi haver,ha már ettől sikerült,akkor veled minden rendben.:)
2/14 anonim válasza:
Valószínűleg normális igen.
Bár nem tudom miért, de én egy mellre vagy egy Aletta Ocean vagy egyéb kaliberű képre nem tudok felizgulni.
És nem is vágyom ilyen nőkre, ellenben teljesen hetero vagyok és másra fel tudok izgulni, de ilyenekre nem.
3/14 A kérdező kommentje:
Most rákerestem, hogy Aletta Ocean (eddig nem ismertem) és elég undorító, nem ilyen "kaliberű" nőkre gondoltam
2013. febr. 11. 07:22
5/14 A kérdező kommentje:
16
2013. febr. 11. 13:45
6/14 anonim válasza:
hát ennyi idős korban a legtöbben már maszturbálnak, sokan már nem is szüzek; nagyon keresztény családban élsz vagy vicc a kérdés? esetleg van valami szellemi deformációd? (minden sértés nélkül)
7/14 A kérdező kommentje:
Szűznek szűz vagyok, de ki mondta, hogy nem rejszolok? :P
2013. febr. 11. 17:10
8/14 anonim válasza:
hát ha szerinted bűn az ha feláll akkor mégis mit higgyek?
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
jogilag nem bűn, vallásilag egyes értelmezések szerint igen de mivel a biblia szerint boldogok a lelki szegények, így neked nem kell félned tőle, hogy ezért a pokolra jutsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!