Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek? Normális vagyok?

Szerintetek? Normális vagyok?

Figyelt kérdés
Munkahelyen megjegyezték, hogy lassú vagyok és jó lenne, ha összekapnám magam meg, hogy folyton máshol járok, mint ahol kéne. És ez igaz, de nem tehetek róla. Miért gondolják azt, hogy problémái csak egy gyereknek lehetnek???
2013. febr. 10. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
márhogy az eset jár máshol? meg lassúvagy ?! Akkor itt egy sorstársad!
2013. febr. 10. 15:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Én járok máshol. Fejben. Elkalandozok.
2013. febr. 10. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak problémái csak a tapasztaltabbak nem mutatják ki, ezáltal nem szólják meg őket, nem válnak sebezhetővé.
2013. febr. 10. 15:20
 4/4 A kérdező kommentje:
:) Igen, mindenkinek vannak :) Nem is akarom beképzelni vagy azt hinni, hogy nem vagyok normális. De mégis azt érzem, hogy sosem tudom nyújtani a formám, vagy azt adni, ami elfogadható lenne a munkahelyen. Tényéeg lassú vagyok, ahogy mondták és mindig ingerült vagyok. Emellett nem beszélgetek illetve csak néhány emberrel-nem lenézésből nem beszélek másokkal( van oka) és köszönni sem mindig köszönök. Sőt van, hogy látom, hogy esznek, de Jó étvágyat sem kívánok, nem azért , mert nincs eszembe, hanem , mert nem jön a számra. Egyszerűen nem bírom kimondani. Mi oka van ennek? Emellett szorongok , ideges vagyok. Van, hogy a jelenléti papírt sem merem alá írni, addig, amíg más lát. Vagy csak bizonyos emberektől félek, hogy meglátják, hogy aláírom, mert nem dolgozom olyan jól, mint ők!
2013. febr. 10. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!