Szerintetek vannak a föld alatt Budapesten vagy Magyarországon városok, házak, vagy van élet?
Vagy tudotok más országban ilyenről? Nem állandó életre gondtoltam, hanem ilyen "titkos helyekre". :D
Szerintetek létezhet? Én hallottam pár ilyen "mesét"... :D
Kicsit megkésve de írok:)
USA ban rengeteg olyan város van, aminek a régi fűtés és csatornahálózata a föld alatt volt, és akár 50-60m mélyen több, akár 10-15 szinten is tagolódott, Na ott bőven el lehet veszni, és veszélyes is, mert tele van csövessel és egyéb alja néppel.
Képzeld el, egy Magyarország átlagos megye méretű terülenet, a föld alatt 15 szint, legalább 40 méteres mélyéggel, mi a fene tudja az ellenőrízni? nincs e ott erőszak, vagy fegyver...stb
de Magyarországon is vannak biztos, volt szovjet vagy náci erődítmények, bunkerek.
De pl USA ba ott vannak az AREA 51 és a hasonló titkos katonai bázisok, amikröl az terjeng hogy 10-20 vagy akár 40 szinttel is a föld alá megy(nem tudom menniy egy szint de sztem egy ilyen létesítménynél oylan 10m nél kezdődik)
Vagy a szovjet Oroszországba rengeteg volt a föld alatti bázis, amiböl pár felszini bunker látszott csak, és egy fél kifutó pálya, ami a föld alá ment végül, hogy a hangárok ne legyenek láthatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!