Beengednek 18-as karikás moziba, ha csak 14 vagyok?
Mért, ha már elmúltál 18, akkor már nem lesz olyan menő dolog bemenni? Ne azzal akarj villogni, hogy olyan nagy gyerek vagy már, hogy 18+ filmet nézel!
Amúgy attól függ, hogy nézel ki, de kérhetnek személyit.
Miért akarnék villogni?:DD Sötétbe, moziba? Gondolkozzunk már, emberek..
Különben szerelmemmel szeretnék elmenni, a Végső állomásra, nem tudom-, ezzel biztos jó-e felvágni?:)))
szerintem normális helyen beengednek. ez a karikázgatás csak pár éve raj dolog, amúgy mindenki nézhet mindent.
a jegyszedő is tudja, hogy ha ő nem enged be, vagy megnézed máshol, vagy letöltöd. különben sem hiszem hogy saját maguk ellen dolgoznának a mozik. :)
persze, sztem mindenképp.
ha szerelmed picit idősebb tőled, akkor még inkább..:)
Miért villogás az ha megnéz valaki egy +18-as filmet? :D Főleg hogy egy rakás filmnél nem is értem, miért van 18-as karika..
Amúgy meg simán beengednek, nekem még egyszer se volt olyan, hogy ne engedtek volna be.. mondjuk egyszer a mozis csaj megkérdezett egy másikat, hogy most beengedjen-e, de mondta neki a másik, hogy a 18-as karika csak arra vonatkozik, hogy 18 éven aluliaknak nem AJÁNLOTT megnézni, végülis egy filmet az néz meg, aki akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!