Inkább a máglya. A víz nekem amúgy is ijesztő, mert nem tudok úszni, a tüzet meg kifejezettem szeretem. A rémálmom a fulladás, inkább elégek. Bár az biztos fájdalmasabb, de a víz alatt úgy érezném, teljesen tehetetlen vagyok. Nem vehetek levegőt, nem sikoltozhatok, meg semmi. Szóval a tűz.
2009. szept. 5. 19:36
2/10 anonim válasza:
Inkább víz alatt fulladnék, mert az kevésbé fáj, és el is ájulhatok közben.
2009. szept. 5. 20:02
3/10 anonim válasza:
ha már muszály, akkor 2 lövés (biztos ami biztos) a szívembe!
2009. szept. 5. 20:06
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D
Utolsónak jó a válaszod, de csak a két lehetőséget lehet választani.
Én személy szerint nagyon félek a tűztől.. és inkább megfulladnék, minthogy kikötözzenek, és ott égjek el elevenen, mert nem biztos h megfulladok a füsttől.
2009. szept. 5. 20:18
5/10 anonim válasza:
fulladas
2009. szept. 5. 20:58
6/10 anonim válasza:
fulladás énis..
megégni..
tejóég, azt nagyon nem.
2009. szept. 5. 22:02
7/10 anonim válasza:
fulladás. a fulladás közben ÁLLÍTÓLAG! föllép egy eufórikus állapot, ezért nem is annyira rossz érzés.
az égés viszont rohadtul fájhat.
2009. szept. 8. 20:15
8/10 anonim válasza:
A vizet valasztanam.
Imadom a vizet, az elozo eletemben is valami vizi allat lehettem, a horoszkopom is halak raadasul ha melegem van nagyon ideges leszek ezert gondolom hogyha elegetnek nehezebb lenne
2009. szept. 8. 20:37
9/10 anonim válasza:
hát aki már komolyan fuldokolt 1x az nem a vizet választaná nekem akkora sz*r volt :S viz alatt lélegezni.
2009. szept. 9. 09:58
10/10 anonim válasza:
hát ha előbb bealtatóznak, vagy valami, akkor mindkettő... :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!