Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez normális? (többi lent)

Ez normális? (többi lent)

Figyelt kérdés
14 éves vagy, lány. voltam már pszichológusnál. és egy kicsit más vagyok mint a többi tinilány. fekete ruhákat hordok, kevés barátom van (de ők jók). ők is abba suliba járnak ahova én, de még is valami bajom van, de nem tudom micsoda. csak ülök egész nap a lépcsőn, néha kitör rajtam a frász és elkezdek kiabálni és sírni. de nem tudom mi ennek az oka. kicsit már kezdek félni mindentől és magamtól is. mit csináljak? ( a pszichológus nem tud segíteni)
2013. febr. 9. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
figyi, lehet h depis vagy, de koncentrálja arra, h nem sírsz, h van akaraterőd meg minden... talán a múltból egy emlék...
2013. febr. 9. 20:58
 2/3 A kérdező kommentje:
és hogy lehetne ezt "kiűzni" belőlem?
2013. febr. 9. 21:02
 3/3 anonim válasza:

csakis úgy, ha beszélgetsz...barátok sokat segíthetnek, hogy rágyertek a problémára...beszéljetek a régi dolgokról, régi történetekről, ilyenek...lehet beugrik

mikor érzed, hogy kitörne rajtad ez a dolog...találj ki valamit amit elkezdesz csinálni abban a percben és lefoglal így nem arra fogsz koncentrálni, hogy mindjárt sírok...

2013. febr. 9. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!