Mit tennétek ez ügyileg? (lány-lány legjobb barátság)
ha ez az újdonsült csaj a legjobb barátnőd lenne nem tenne ilyet veled...lehet, hogy az a "hazudozó" bemesélt neki valamit rólad...kitudja...és lehet emiatt ilyen most veled...
esetleg próbálj vele négyszemközt beszélni, hogy mi ez az egész, mert nem érted...
ha nemsikerül, akkor keresnék valaki más barátot, aki jobban megbecsül és a mostaninak meg meg mondanám, hogy legyen boldog a "hazudozóval", ha neki az kell, de ha megint átvágja hozzád ne menjen...ne hagyd magad kihasználni!
amúgy hány évesek vagytok?
nos ezesetben ne izgulj! tudom h idösebbektöl ezt nem szeretik hallani a fiatalabbak általában...de még fiatalok vagytok...az ilyen gyerek hobortok h ki kinek a legjobb baratja atfog alakulni...es idövel tényleg kialakul az amikor megtalalod az igaz barátot!!
de majd ha komolyabbak lesztek...
tudom h rosszul esik amit az allitolagos legjobb barátnöd csinal veled...
de feljebb leirtam én mit tennék a helyedben...szerintem fogadd meg a tanácsom! velem is volt ilyen amikor olyan fiatal voltam..soxor átvágtak az állitolagos barataim..akik mint rájöttem sosem voltak azok...
ma 21 vagyok...es van egy olyan legjobb barátnöm aki számomra mindennél fontosabb...tudom h vakon megbizhatok benne, mert sosem hagyna cserben! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!