A legjobb barátnőm igen elhanyagol. Mit tegyek? LENT
a legjobb barátnőm elhanyagol. Az osztályunkban négyen nagyon jó barátnők vagyunk. Az lb-m a "négyes" közül egy barátnőmmel sokkal többet törödik mint velem. Úgy érzem őket már jobban bír mint engem. Annyira elhanyagol, h minden este ezmiatt sírok... :( Már többször is beszéltünk erről, próbálok vele többet beszélni, de nem törődik velem.
Kérlek segítsetek, hogyan javulhatna meg a kapocsolatunk? (14 vagyok)
nem ajánlatosak ezek a hármas, négyes baráti körök, mert szerintem valaki egy kicsit mindig ki fog lógni...
mármint ezt úgy értem, hogy nem lehettek együtt a legjobb barátnők, mert nem lehet úgy mindenkivel megosztani dolgokat az adott időben, mikor az történik veled...nem lehetsz mindegyikükkel egyszerre és van, hogy az egyik a másiknak pl többet elmond, mint a másikoknak...
lehet "régimódi" vagyok...de nálam a legjobb barátság 2 emberből áll...persze nekem is van baráti köröm (4en) akikkel mindig sokat lógok, együtt járunk bulizni, tudnak pár dologról...de olyan jóban, mint a legjobb barátnőmmel, egyikkel sem vagyok
Én is úgy gonolom, mint a második válaszoló.
És ha a barátnőd elhanyagol, tegyél te is úgy, mert lehet egyszer rájön, amikor segítségért siránkozik neked, hogy ő mennyire elhanyagolt téged. Szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!