Mit tegyek? A legjobb barátnőm teljesen elhanyagol. :/
Amióta az eszemet tudom Ő a legjobb barátnőm.
Mostanában úgy pontosan pár hete teljesen elhanyagol.
Van egy osztálytársam aki összeveszett a barátnőjével és mst ráakaszkodott.Én persze levagyokszärva,és ha ezt szóvá teszem meg még Ő van megsértődve.
Most mondok 1 példát.Mondjuk ott vagyunk nálunk,ülünk a szobámban.Tanulok Ők meg beszélgetnek.Erre elkezd így vicceket mondani,én meg hallgatom közben.Erre nem esett le így hirtelen meg nem is figyeltem annyira mert próbáltam a leckémre koncentrálni erre mondom hogy nem értem és akkor így megszólal hogy:Jah,tőled már megszoktam..pff..szőke vagy..
Meg tök bunkó velem.Suliba reggel bemegyek köszönök nekik,és tovább beszélgetnek semmi szija vagy vmi.Mondom kösz..
Mstanában semmmit nem mondd el nekem.Eddig mind1ikőnk tudott mindent a másikról,mindent megbeszéltünk,erre most meg semmit nem mondd el nekem,csak annak a csajnak akivel most sülve-főve együtt van.
Lehülyéz,lebunkóz meg leszőkéz.
Most mit csináljak?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!