Mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
Az én történetem a szeretetről szól. Úgy érzem, senki sem szeret. Mindenkitől a szeretet vártam, de ezzel csak elüldöztem magam mellől az embereket. Először az osztálytársaimmal kezdtem barátkozni, de senki olyat nem találtam, aki szeretne vagy igazán jó barát lenne. Aztán a tanáraimnál próbálkoztam, de szerintem ezt nem kell ecsetelnem, teljes kudarc. A családomban senkinek semmire nincs ideje, anyukám kiskoromban meghalt, nem maradt senkim. Régebben depressziós voltam... Mostanában pedig túl sokan elutasítanak, és félek, hogy visszaesem.2013. febr. 7. 18:17
1/1 anonim válasza:
Talán a szeretet kimutatását te egészen másként, intenzívebben csinálod és igényled, mint az emberek többsége. Ez válhat terhessé másoknak. A szeretet nem jelent kisajátítást. Akit szeretek nem akarom az "ölelésemmel megfojtani". Persze ezt képletesen értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!