Miért vagyok ilyen gyenge?
Szimpatikus ember vagy! :)Bár nekem vannak barátaim, de ők is olyanok mint én, nem szeretik nyüzsgést. Nem vagy te attól gyenge, csak kicsit visszahúzódós, elmélkedős ember.
Sok a kétszínű ember amúgy,jobban is teszed, ha jól megválogatod, hogy kit engedsz közel magadhoz!
még annyit, hogy erre van egy jó kis mondás:
Az emberek azt hiszik azért vagyok csendes, mert szégyenlős vagyok! De igazából csak messziről figyelem őket, és mindig arra jutok magamban, hogy mekkora retardált az összes.
Na de csak van valaki akivel azért jól megérted magad.
"Az emberek azt hiszik azért vagyok csendes, mert szégyenlős vagyok! De igazából csak messziről figyelem őket, és mindig arra jutok magamban, hogy mekkora retardált az összes. "
pontosan igyvan
Bírom a sok ismerősöm, mikor mondják 10-20 barátom van minimum. Magamba mindig mondom, abból jó ha 2-re számíthatsz minden helyzetben. :D
Én se vagyok a figyelemközpontjában, nem szeretek eljárni ilyen iszogatós retardált bulikba. Nem leszek több attól, inkább otthon eltöltöm valami értelmesebbel az időt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!