Mit csinál ez az ember a képen? :||||
2009. szept. 4. 21:36
1/7 A kérdező kommentje:
2009. szept. 4. 21:37
2/7 anonim válasza:
Szerintem inkább fakír jellege lehet a dolognak. De azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ez is valamiféle fetish.
3/7 anonim válasza:
dehogy öngyilkosság
vannakakiket ez megnyugtat
afféle piercing
4/7 anonim válasza:
Ilyesmiket a fakírok csinálnak...fellépnek,vagy akár hobbibol...számomra mondjuk undorító,kiráz tőle a hideg
XD
5/7 A kérdező kommentje:
oh értem már xD
megnyugtatja őket.. :/ én inkább sírva fakadnék (xD) ha ilyet kéne csinálnom, de ha valakinek ez jó...
2009. szept. 4. 21:49
6/7 anonim válasza:
ez se 100 az bisztos... és a 2. képen milyen nyugodtan nézik a többiek...
7/7 anonim válasza:
Van ilyen piercing. Sok darabból áll, lehet hátba rakatni, vagy mellkasra. Az a lényege, hogy ugye sok kis karika valamilyen formában, van aki szalagot fűz bele, ezzel 'mintát' alkotva, de vannak ilyenek, akik felakasztják magukat, mivel erős ékszer. Beteg dolog kissé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!