Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinál az ember amikor...

Mit csinál az ember amikor hazudik?

Figyelt kérdés
Úgyértem hogy az arcán hogy lehet megálapítani vagy a viselkedésén.
2009. márc. 14. 08:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez emberfüggő.Olyankor más lesz.Esetleg nem néz a szemedbe,zavart lesz a szeme,zavartan beszél,esetleg pirul,leakarja rázni a témát...de ezek nem általános dolgok van akin megse látszik és hazudik mint a vízfolyás
2009. márc. 14. 09:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ha rákérdezel egy részletre gondolkozik előtte vagy nagyon valószínűtlen dolgot válaszol, vagy olyat esetleg, ami ellentmond az eddigi történettel

ezt meg hallottam valahol, de nem mindenkinél igaz, hogy a kezét az arcához teszi vagy végigsimít a haján..

2009. márc. 14. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez előző válaszok helyesek, még hozzátartozik az is, hogy ha balra néz az ember miközben beszél, akkor hazudik, ha jobbra, akkor a gondolataiban keres.

Persze ez nem mindig igaz.

Velem is volt már, hogy balra néztem gondolkodás közben és nem hazudtam.

A kisgyerek, ha tudja, hogy hazudik, a szájához teszi a kezét, a felnőtt is az arcához nyúl, de ő nem olyan látványosan.

2009. márc. 14. 11:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerosom, hiresen hazudozo! Semmi nem latszik rajta, vagy nem babral semmivel, talan a halk beszede egy kicsit feltuno, mindha nem akarna, hogy mas is hallja, mikozbe a lakasba ketten vagyunk :D
2009. márc. 14. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
egy igazi hazugon nem látszik mert már annyira benne van hogy még maga is elhiszi amit mond...
2009. márc. 14. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a hazugságokat nem kell komolyan venni! ezek is csak szavak, és elszállnak... és nem is olyan nagy dolog, én pl.: simán tudok hazudni bárkinek, bármiről, ha ilyen helyzet van, valahogy mindig eszembe jut valami, ami más, mint ami az igazság... ez jó érzés, mert olyan, mintha be tudnám folyásolni a gondolatát! aki nem tud hazudni, igazat mondani sem tud!!
2009. márc. 14. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam, hogyha valaki egy történetet idéz fel, és közben oldalra néz (általában felidézünk vmit akk egyenesen magunk elé nézünk), akkor 80% hogy hazudik.
2009. márc. 17. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:
hülyeség aki jól hazudik semmi sem látszik rajta sőt.... többször elő is hozza a témát hogy jól belelendüljön ő is elhiggye
2009. máj. 4. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!