Ha egy munkahelyen a próbaidő alatt elmentem, akkor azt a helyet is fel kell tüntetni az Önéletrajzomba?
Csak mindenki azt mondogatja, hogy úgy kell alakítani az önéletrajzot, hogy a megfelelő munkára összpontosuljon.
De ha fel kell tüntetnem az összes munkahelyem időrendi sorrendben, akkor hogyan alakítsam?! Hazudni meg nem áll szándékomban, hogy valamit is eltitkoljak.
Szerintem ha a megpályázott állás szempontjából előny lehet, vagy viszonylag sokáig voltál ott, akkor beírhatod.
Mondjuk én abból a szempontból nem írnám be, hogy pl. 3 hónap próbaidőre vettek fel valahová és 2 hónap után elküldtek, akkor az rossz fényt vet rám, hiszen nem voltam jó. Esetleg ha önszántamból jöttem el, mert valami nem tetszett. Hazudni meg nem érdemes, mert még utánajárnak.
A gyakorlataim rövidek voltak, azokat beírtam.
Kérdező vagyok. Bár én 1x csak nyári munkán voltam így. Másodjára meg én hagytam ott 1 hónap után.
Akkor szerintetek kihagyható? És ha megkérdezik, hogy beszélhetnek a volt főnökömmel, és akkor kiderül, hogy nincs feltüntetve az utolsó munkaköröm, akkor mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!