Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért hasznos a mobiltelefon?

Miért hasznos a mobiltelefon?

Figyelt kérdés
Angol órára kéne, hogy miért hasznos,miért jó ha van..meg ilyenek...tudnátok segíteni?? előre is köszi:)

#mobil #angol #felelés #2 percesek
2013. febr. 4. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg üljek is be helyetted az órára?
2013. febr. 4. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ez olyan egyértelmű! Ha baj van, tudd hívni a rendőrséget, ha valami kigyulladt a tűzoltókat, ha valaki rosszul van a mentőket! Ha aggódsz egy rokonod vagy egy barátod miatt, fel tudd hívni, hogy mi van vele, vagy merre van! Könnyen és gyorsan elérhető legyél! Van benne gps, tud navigálni, útbaigazítani, van benne szótár, fényképek, fontos infókat tudsz rátenni, amik ha kellenek így kéznél vannak! Üzenni tudsz gyorsan!
2013. febr. 4. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azt szeretné, hogy angolul írjuk le neki. ☺
2013. febr. 4. 16:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát gondoltam én is Besenyő bácsi! :) De ha már megvan a komplett szöveg már csak le kell fordítania! Az már úgy könnyebb! legalábbis gondolom én! :D
2013. febr. 4. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!