Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyenek Pesten az emberek?

Milyenek Pesten az emberek?

Figyelt kérdés
Holnap megyek oda suliba először, vidéki vagyok,s tök félek,hogy ki fognak nézni,mert nincsenek másrkás cuccaim...
2009. szept. 3. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Na nem azért de én tavaly november 12.én költöztem fel ide BP-re Szabolcs megyéböl és egyből siekrült beilleszkednem mert itt nagyon megértőek és jófejek az emberek! Na jó vannak kivételek van itt is egy pár bunkó de őket le kell sz*ni magasról!:D Szóval szerintem nem lesz gond. Engem suliba is első nap elfogadtak. Most vagyok 15 éves és most kezdtem a 9.-et és nagyon rendesek az osztálytársaim is!!
2009. szept. 4. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Van jó is, rossz is. Három éve költöztünk ide. Három suliba jártam már, egy ideig nem járhattam, mert depressziós lettem. Háttér-információk: a szüleim elváltak, durva veszekedések, verekedések voltak, nem vagyunk gazdagok - szegények se, ami kell az van, de nincsenek márkás ruháim. Mindezt tudták az osztályfőnökeim, akik pletykás némberek voltak. És igen, itt most a három iskoláról összesítve beszélek! Elmondták az osztálytársaimnak, akik sznob p!csák/pöc$ök voltak. Kiközösítettek, köpködtek, dobáltak, verni is akartak, de visszaütöttem... Nagy ügy lett belőle, hogy szegény vidéki lány visszaütött. Olyannyira nagy, hogy kirúgtak. Figyelembe nem véve a hónapok óta tartó piszkálódást, engem raktak ki az egyik iskolából. Ez a másik két iskolában is folytatódott, mire oda jutottam, hogy 14 éves fejjel Xanaxot kellett szednem. Vidéken ilyen nem volt. Mindenki összetartott, megvédtük és elfogadtuk egymást. Mára teljesen jól vagyok, vannak barátaim is, mert vannak nagyon szeretni való, megbízható és segítőkész emberek is, de hát... Azt kell, hogy mondjam, nem ez a legjellemzőbb. Azért nem kell megijedni, ha nem vagy ilyen "kis szerencsétlen", mint én, biztos be fogsz illeszkedni, lesznek barátaid, csak az ilyen sznob embereket kerüld el, ne törődj velük. Keress hozzád való embereket. Sok sikert, és kitartást!
2009. szept. 6. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Pár hónapja elég sűrűn járok Budapestre vidékről, és legnagyobb meglepetésemre kivétel nélkül minden autós megállt a zebra előtt és átengedett. Pedig nem vagyok jó csaj. Mégcsak nem is vagyok csaj!

17/F

2009. szept. 6. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
többnyire magyarok, a szó minden negatív vonzatával együtt.
2009. szept. 6. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
az tetszik azért, hogy aki nem pesti, és nyelvtanilag helytelenül (vagy csak tájszólásban) beszél, azt rögtön vidéki bunkónak bélyegzik, de ők azért tovább használják a maguk nyelvi torzságait :D
2011. aug. 29. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!