Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyenek Pesten az emberek?

Milyenek Pesten az emberek?

Figyelt kérdés
Holnap megyek oda suliba először, vidéki vagyok,s tök félek,hogy ki fognak nézni,mert nincsenek másrkás cuccaim...
2009. szept. 3. 21:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
bunkók de nagyon
2009. szept. 3. 21:07
 2/15 A kérdező kommentje:
na ez igazán megnyugtató...
2009. szept. 3. 21:08
 3/15 A kérdező kommentje:
várom a többi választ:)
2009. szept. 3. 21:17
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Jobb ha nem tudod!

Én 16 éve Budapesten élek most 25 vagyok.

Úgyhogy megvan a véleményem!

Sajnos!

2009. szept. 3. 21:27
 5/15 A kérdező kommentje:
jobb ha nem tudom? légyszi írd már meg:(
2009. szept. 3. 21:36
 6/15 A kérdező kommentje:
úgyis meg fogom tudni.
2009. szept. 3. 21:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak kirándulni szoktam járni BP-re, de úgy vettem észre, hogy kényesek, képmutatóak, borzasztóan divatolnak, idegesítoen affektálnak, néha meg sem értem mit beszélnek...

Bocsi, ha valakit megsértettem, azért gondolom hogy vannak még normális pestiek is, de amit leírtam az az átlag.

2009. szept. 3. 21:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nemtörődömek, fennhordják az orrukat, folyton nyavalyognak, bunkók. Bocsi, de alapvetően tényleg ilyen itt a mentalitás. Pesten élek, de ha lemegyek vidékre, mindig nehezen akaródzik hazajönni.
2009. szept. 3. 22:20
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekelnek a Pestiek, ha kinéznek, kinéznek, akkor lesznek márkás cuccaid? Csak idegesíted magad. Minden 2. ember retros cuccokba nyomja, aztán úgy gondolják egyéniségek. Ne foglalkozz velük.

Ha az átlagember azt is gondolná, hogy hülye vidéki, ő mivel különb? Hogy betondzsungelben él? Esetleg a szemetes városra, meg a kutyaszarra? XD Legyél rá büszke, hogy vidékről jöttél!

2009. szept. 3. 23:38
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
az összes pesti barátom jófej és imádnivaló. azon kívül meg, hogy milyenek azok akik mellett elmegyek az utcán vagy akik mellé leülök a metrón, az meg nekem olyan tökmindeyg. a lányeg az hogy a magadhoz való embereket/társaságot találd meg, a többi meg nem számít. és mindenhol vannak jófej emberek azért, mindenhol vannak olyanok akik valamiben hasonlítanak hozzád és össze tudsz velük haverkodni. Pesten is biztos lesznek, csak meg kell találnod őket. és nyilván nem te leszel az egyetlen aki vidékről került oda, szóval nyugi, biztos be fogsz illeszkedni. csak azok nem tudnak beilleszkedni semmilyen társaságba, akik nem is akarnak. azoknak meg fakkoff, ő bajuk.
2009. szept. 4. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!