Hogy írjam meg az önéletrajzomat?
Figyelt kérdés
Diakmunkára szeretnék jelentkezni, de mindenhol önéletrajzot kérnek, most egy 18.éves srác miket tud bele írni meg, miket írjak bele csak a sulijaimat?2013. febr. 3. 17:34
1/4 anonim válasza:
Hát figyelj! a sulik mellett még beleírhatod a hobbidat, meg ha van jogsid azt, meg, hogy milyen kategória! Vagy ha voltál már régebben diákmunkán azt is tapasztalatnak! írd bele külön pontban, a nyelvismeretedet, meg, hogy pl alapszintű vagy középszintű számítógépes ismeretek! Amúgy olyan nevetséges, ilyenkor mit írjon tényleg az ember, hogy mi volt a jele az oviba? :D Röhej!
2/4 A kérdező kommentje:
Hat igen tiszta vicc, akkor a sulikat is beleirjam?
2013. febr. 3. 17:50
3/4 anonim válasza:
Írd bele a középiskolát, de általánost nem kell! Bármi olyat amivel telhet a lap! :) ha bármi téren van valami tapasztalatod azt is, lényeg, hogy teljen a lap! Én se vagyok sokkal idősebb nálad, én se dolgoztam még, nem rég fejeztem be a sulit, én pályakezdő önéletrajzot írtam, megtaláltam a neten egy mintát, az alapján, de én már rendes munkára jelentkeztem! de szerintem neked is jó az olyan, munkatapasztalatot én se tudtam beleírni, csak a szakmáimat amit tanultam! De többet én se nagyon!
4/4 anonim válasza:
jaj és még egy dolog! azt is feltüntetheted külön, a suli neve után, hogy azon belül milyen szakra jársz! Persze csak ha nem sima gimnáziumba,vagy olyan suliba ahol nincsenek külön szakok! de ha szakmunkásba, akkor meg a szakmát, hogy mit tanulsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!